Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Taxe si impozite online

Tablou propuneri impozite si taxe locale pentru anul 2019.

CONT UNIC 

08.06.2018 Legea nr. 111/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. deschide aici.

Începând cu luna martie 2015, Primăria municipiului Moreni a implementat sistemul de plată on-line a taxelor și impozitelor locale utilizând cardul bancar, în vederea facilitării plății electronice a debitelor către instituția publică. Pentru moment această facilitate de plată este disponibilă numai persoanelor fizice.

În cazul efectuării de plăți prin acest sistem online toate comisioanele bancare aferente tranzacțiilor efectuate vor fi integral suportate de către Primăria municipiului Moreni.

Pentru a cunoaște suma de plată sunați la 0245.667.265, interior 19 – Serviciul Taxe și Impozite.

Pentru a intra în portal trebuie să accesați pagina de internet www.ghiseul.ro, după care veți urma pașii necesari:

  1. Alegeți modul PLATĂ FĂRĂ AUTENTIFICARE;

Parcurgeți filtrele Județ, Tip instituție – Taxe și impozite, Alegeți Primăria Moreni;

  1. Selectați taxa pe care doriți să o achitați;
  2. Completați câmpurile necesare finalizării tranzacției;
  3. Veți fi direcționați către pagina securizată a procesatorului de plăți online unde introduceți datele cardului;
  4. Finalizați plata, în scurt timp primind un e-mail cu dovada efectuării plății.

,,În vederea îmbunătățirii relației dintre cetățeni și instituția noastră, sistemul de plată online a taxelor și impozitelor locale a devenit de scurt timp operațional. Prin intermediul acestuia locuitorii Municipiului Moreni își vor putea achita online, cu un card bancar, debitele existente în baza de date a Serviciului Taxe și Impozite. Pe viitor ne dorim extinderea acestui sistem modern de plată și pentru persoanele juridice”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Pentru achitarea diverselor taxe in conturi de trezorerie ale institutiei si obtinerea de formulare/avize/certificate etc. puteti consulta si PROCEDURILE de lucru incarcate de institutia noastra in Punctul de Contact Unic electronic de pe site-ul www.eDirect.e-guvernare.ro, selectand din lista institutiilor „Primaria Municipiului Moreni” si apoi, dupa afisare, consultati detaliile procedurii care va intereseaza.

Procedurile de obtinere a avizelor/certificatelor etc. se pot vedea si in sectiunea „Formulare utile” de pe site-ul Primariei Moreni

TABLOUL cuprinzand cotele, valorile impozabile, nivelurile impozitelor si taxelor locale, taxele speciale si amenzile care se stabilesc, se actualizeaza sau se ajusteaza, dupa caz, de catre Consiliul Local al municipiului Moreni in limitele si in conditiile titlului IX din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, stabilite in HCL nr.151/29.12.2015, valabile pentru anul 2016 il puteti consulta aici.

Precizari privind modificarea Normelor de aplicare a Codului Fiscal puteti consulta aici.

Sari la conținut